Auteur Topic: No data received  (gelezen 1352 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline J J H S

  • Shay Net bezig
  • *
  • Berichten: 32
Op zich is het volgende niet echt een probleem.

Soms als ik een draad (topic) wil laden dan krijg ik met Chrome (browser) een pagina te zien met een melding:

No data received
Unable to load the webpage because the server sent no data.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

Na een reload werkt het wel.

Het is zeer random dat dit optreedt dus moelijk te zeggen waar dit aan ligt en waarom. (Dus waarom sent de server geen data?)
Zijn er meer die hier last van hebben?

Als ik de enige ben dan moet ik er maar mee leven. F5-ven is zo gebeurt.
« Laatst bewerkt op: juni 19, 2012, 17:40:01 door J J H S »
Over.

Jeroen

Offline Janbouli

  • Administrator
  • Challenger Super poster
  • *****
  • Berichten: 3158
    • Janbouli's Hobbysite
Schijnbaar kan dit forum niet zo goed met Chrome overweg , heb het net geprobeerd (  normaal Firefox ) en dat ging bij mij ook fout, zag wel Nieuw ook in Chrome.
3 van de 2 studenten kunnen niet rekenen.

Ik spoor in N

Offline JohnT

  • Administrator
  • Challenger Super poster
  • *****
  • Berichten: 4650
    • Amerikaans modelspoor
Je firewall of antivirus software kan ook problemen geven. Deze klacht heb ik nog niet gelezen van anderen.

JohnT
Modelspoor, het gaat niet om de eindbestemming, maar om de reis er naar toe.

Offline CSX 6400

  • Pacific Doet volop mee
  • ****
  • Berichten: 662
Bij mij gebeurd het ook regelmatig, maar sinds het nieuwe forum veel sneller is neem ik dat voor lief. Even F5 drukken en hij doet het weer.

Offline dutchbuilder

  • Big Boy Held van het forum
  • **********
  • Berichten: 6246
bij mij ook niet , wit vakje met nieuw , dat wel, er in en een rood kruisje.
Ton
Erare humanum est