Dood spoor?

Gestart door Frits, maart 24, 2021, 15:49:20

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Zijn we met z'n allen op een dood spoor beland? Het is erg rustig op het forum. 
Of zitten jullie net als ik je belastingaangifte over 2020 in te vullen? Toch mooi dat ik nog een leuk bedrag terug krijg.
Tja, een dan moet ik ook nog de hobby administratie van mijn vrouw en mij bijhouden, want wij hebben een budget voor het jaar en daar mogen we niet aan knoeien. Maar er zit nog een leuk bedrag in onze potten, dus ik klaag niet hoor.
Verder verrek ik deze week weer eens van de pijn in mijn rug en dat is ook niet bemoedigend om lekker te knutselen. Het gaat wel weer over, daar twijfel ik niet aan. Maar wanneer? Ik zit te veel achter de computer natuurlijk. Even dit kijken en dat kijken, even zappen langs de verschillende fora. Het nieuws over de verkiezingen hield mij van mijn 'werk', maar dat is nu ook voorbij en moet ik gewoon weer gaan beginnen.
Zonet kreeg ik een uitnodiging in de brievenbus om mij te laten vaccineren tegen corona. Ja, nu al. Ik ben benieuwd wanneer ik dan de afspraak kan maken en waar. Je kunt het maar beter gehad hebben. Toch?

Hallo, wakker blijven hè. 
Ik kan kiezen tussen 0 en 3 en 0.

mooi weer ,dan komen de klusjes buiten

Cor
het zijn de dwarsliggers die de trein doen recht rijden

Citaat van: Frits op maart 24, 2021, 15:49:20 Zijn we met z'n allen op een dood spoor beland? Het is erg rustig op het forum.
Als ik voor mezelf even mag spreken, ja. Ik zit inderdaad op een dood spoor. Heb van alles geprobeerd, maar ik krijg m'n loc niet fatsoenlijk over de wissels. Kortsluiting... :angry: Heb er dus nu even afstand van genomen, en laat het even rusten tot ik weer de moed bij elkaar verzameld heb om te beginnen.

De belastingaangifte over 2020 is al de deur uit. Helaas een foutje gemaakt bij 2 vorige aangiftes, dus kan een heleboel euries terug storten  :cry:
Groeten Joop, machinist Lelystad.

Heel spijtig Joop, dat laatste is ons ook een keer overkomen.
Wat je eerste probleem betreft, moet je de bedrading nog eens goed bekijken. Let vooral ook op de contrarails die natuurlijk geen elektrische functie mogen hebben. Wielen kunnen zo onbedoeld de spanning overbrengen naar stukken rails van een andere polariteit.
Ik zelf heb van zulke trammelant geen last met mijn kunststof 'dead rail' systeem. (Accu in de trein) :wink:
Ik kan kiezen tussen 0 en 3 en 0.

Ben wel druk met van alles maar het meeste met de pc. Vooral het ontdekken van de mogelijkheden met betrekking tot het 3D printen.
Deze week het scannen van objecten doorgronden. Bevindingen plaats ik op mijn website over 3D printen en modelspoor https://modelspoor-3d-printen.nl/portal/. Ook op de FB-pagina https://www.facebook.com/groups/258802564543519 waarmee ik samenwerk plaats ik regelmatig berichtjes.

Gisteren nieuwe handjes voor een kabouter geprint niet echt een treinen onderwerp.


JohnT

Nieuwe handjes? Oh. Doen die kaboutertjes dat zelf niet? :laugh:
Neem PETG, dat gaat buiten langer mee dan PLA. Je houdt ze toch wel in de tuin neem ik aan. Of mogen ze ook bij je binnen komen?
Mijn anti Corona prikken kan ik 18-4 en 28-5 gaan halen. Voor het gemak mag mijn vrouw net een dag later. :rolleyes:
Hopelijk komt het normale leven van de zomer weer op gang. Ik zou wel weer eens ergens koffie willen drinken. Ja, ja, dat kan ik thuis ook, maar het is toch net even anders en veel duurder, dat wel.
Ik kan kiezen tussen 0 en 3 en 0.

maart 26, 2021, 16:07:59 #6 Last Edit: maart 26, 2021, 16:10:37 by JohnT
De handjes zijn in resin ook wel wetter fest.


Naar buiten ja lekker, weer gewoon naar een winkel kunnen.


JohnT

Dood spoor is het nog niet, ik heb nog wat gedaan aan mijn station, foto`s plaats ik zo meteen. 
Het is beter weer buiten dus de moestuin roept, mesten, omspitten en de aardappelen poten de rest komt later. nog voldoende werk buiten.

Marcel.