Verhuisd

Gestart door JohnT, augustus 14, 2022, 10:03:43

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

augustus 14, 2022, 10:03:43 Last Edit: augustus 14, 2022, 10:05:28 by JohnT
Geachte bezoekers, dit forum is verhuisd naar, https://www.amerikaans-modelspoor.info/website/community/


Dit forum blijft zolang er behoefte aan is als naslag te bezoeken.


Reden van de verhuizing:

Gebruik van dit oude forum was nihil en voor mij als arbeid niet meer voldoende interessant om operationeel te houden daar ik ook een website over Amerikaanse treinen heb leek het mij handiger om het forum daar onder te brengen. https://www.amerikaans-modelspoor.info/website/community/


Ik heb zoveel mogelijk informatie van dit oude forum kunnen verhuizen naar de nieuwe locatie, https://www.amerikaans-modelspoor.info/website/community/ Helaas is daarbij ongeveer dertig procent verloren gegaan.


Voor bestaande accounts geld dat deze zijn meeverhuisd naar het nieuwe forum. Registreren is dan niet nodig. Komt je gebruikersnaam in het nieuwe forum niet voor probeer dan eerst om deze te herstellen met de optie wachtwoord vergeten. Lukt dit niet maak dan pas een nieuw account aan op https://www.amerikaans-modelspoor.info/website/community/

Ik hoop met deze verandering het gebruik van het forum weer te hebben aangewakkerd. Een bijkomend voordeel is dat handleidingen e.d. nu als één compleet artikel op de website geplaatst kunnen worden en je niet zoals het eerder was een gefragmenteerd verhaal in het forum krijgt.

Veel plezier op de nieuwe locatie.

JohnT

ik probeer in te loggen via de website maar weet eigenlijk mijn wachtwoord niet meer, heb een resset gevraagd maar weet niet of jij mijn gegevens ook hebt over genomen.